Hotel 5 Bintang Tengah Kuala Lumpur RM100 Jer?

 



Harini admin nak share sikit, baru-baru ni sepupu admin pergi ke Kuala Lumpur atas urusan tertentu, dan mereka check in dekat satu hotel ni, terkejut admin dorang share dalam group whatsapp harga hotel tu murah jerr.


Korang boleh remark hotel tu sebagai destinasi persinggahan selepas ni kalau terkandas atau berjalan di tengah bandar Kuala Lumpur.


Ok nama hotel tu adalah Imperial Regency dekat je dengan Universiti Malaya. 



Bangunan tercangak ni




Ok harga dia kalau korang pesan dekat Agoda RM100 per night only. Kalau walkin dalam RM150 gitu la. Ok saya share gambar macam mana suasana dalam bilik. Memang selesa beb!


Bagi yang mereka mahukan pemandangan bangunan di sekeliling dan suasana Kuala Lumpur ini adalah pilihan yang terbaik.

Breakfast pun ada, tapi kena book sekali breakfast la ya!


























Post a Comment

0 Comments